Läcksökning

Kontakta vår serviceavdelning direkt

Läcksökning med spårgas

Vi hjälper er med läcksökning och självklart med rådgivning kring eventuella läckor eller läckagerisker. Vi utför vår tjänst antingen i vår verkstad, eller på plats hos er. Har ni egen erfarenhet av att använda läcksökare och önskar utföra arbetet själva, har ni också möjlighet att hyra läcksökare av oss.

Vi använder oss i regel av läcksökningsmetoder med helium som spårgas men beroende på krav, applikationer och tillgänglighet är vi förstås
flexibla även vad gäller andra metoder.

Low2High Vacuum är experter på oförstörande provning med spårgas! Utöver att vi tillhandahåller tjänsten att detektera läckande processer så utbildar vi även inom ämnet på grundnivå samt tillhandahåller djupgående kurser inom området! 

Vi skräddarsyr också kundanpassade system för läcksökning / täthetsprovning för en mängd olika applikationer. Hör av dig till oss för ett första samtal kring vad ni behöver och vilka tekniska krav ni ställer på er täthetsprovningsutrustning.

Våra arbetsmetoder, utbildningar eller kundanpassade system vilar tryggt på gällande ISO och EN standarder för ändamålet och våra uppdragsgivare kan därigenom alltid vara säkra på att vi levererar kvalitativa lösningar.

Kom ihåg; allting läcker frågan är bara hur mycket läckage man tolererar!

Kontakta oss

Datavägen 57B, 436 32 Askim, Sverige

Svederusgatan 1, 754 50 Uppsala, Sverige