Reservdelar

Reservdelar till din vakuumpump

Vi på Low2High Vacuum vill att du ska få ut det mesta och det bästa av din vakuumpump eller vakuumsystem. Därför har vi ett stort sortiment reservdelar som är kompatibla till en mängd vakuumfabrikat som finns på marknaden.

Det är många gånger långt ifrån nödvändigt att införskaffa en ny komplett pump enbart för att en mindre del behöver bytas ut. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla förstklassig service och kvalitet som till fullo motsvarar OEM-produkternas, på alla våra reservdelar. Vill du ha rådgivning eller har du kanske frågor om just ert vakuumsystem? Tveka inte att kontakta oss!

Reservdelar från Leybold

Som återförsäljare av den främsta vakuumtekniken erbjuder vi reservdelar från hela Leybolds sortiment. Leybold är företaget som erbjuder avancerade vakuumlösningar för så väl optimering och tillverkning som strategisk utveckling – och har nu funnits som företag i över 150 år! Leybold är specialiserade på avancerade tekniska lösningar med högteknologiska forskningsinstitut i ryggen, och förstås produkter som presterar på topp – år efter år. I Leybolds reservdelssortiment hittar du allt från oljemätare, oljefilter och ventilplattor, till pluggar, monteringshjälpmedel och kompletta reparationskit. Är du osäker på vilken typ av reservdel du behöver – men vet att Leybold bör ha den? Hör av dig till oss, så guidar vi dig rätt!

Reservdelar till en mängd olika fabrikat!

Low2High Vacuum är den enda vakuumleverantören du behöver! Därför ser vi till att kunna tillhandahålla så mycket reservdelar till olika modeller och fabrikat som vi bara kan. Om du har behov av att se över skicket på dina vakuumpumpar, så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Ni kan också anlita oss för löpande serviceuppdrag eller vid behov kompletta renoveringar/reparationer. Vi gör även ventiler och besiktningar av vakuumanläggningar med hjälp av våra kunniga servicetekniker.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor – vi hjälper dig gärna!