Reservdelar

Reservdelar till din vakuumpump

Vi på Low2High Vacuum vill att du ska få ut det mesta och det bästa av din vakuumpump eller vakuumsystem. Därför har vi ett stort sortiment reservdelar som är kompatibla till de flesta vakuumfabrikat som finns på marknaden.

Det är många gånger långt ifrån nödvändigt att införskaffa en ny komplett pump enbart för att en del behöver bytas ut. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla förstklassig service och kvalitet på alla våra reservdelar.

Low2High Vacuum är den enda vakuumleverantören du behöver! Därför ser vi till att kunna tillhandahålla så mycket reservdelar till olika modeller och fabrikat som vi bara kan.
Som återförsäljare av den främsta vakuumtekniken erbjuder vi reservdelar från hela Leybolds sortiment. Leybold erbjuder avancerade vakuumlösningar för så väl optimering och tillverkning som strategisk utveckling. Dom är specialiserade på avancerade tekniska lösningar med högteknologiska forskningsinstitut i ryggen, och förstås produkter som presterar på topp – år efter år. I Leybolds reservdelssortiment hittar du allt från oljemätare, oljefilter och ventilplattor, till pluggar, monteringshjälpmedel och kompletta reparationskit.

Vilken vakuumolja skall du använda till din vakuumpump?

För att få dina pumpar att hålla så länge som möjligt är det viktigt att använda rätt olja för rätt applikation och pumptyp.
Det är lätt att tro att man sparar pengar genom att köpa ett fat av något som kallas vakuumolja till ett billigt pris.
Leybold lägger ner stora resurser för att utveckla exakt rätt olja för din pump. Sortimentet är numera ordnat under samlingsnamnet Leybonol. Där finner du mineralolja, syntetolja, PAO-oljor och en hel del andra specialoljor, alla med det gemensamt att de är utprovade för speciella användningsområden och för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina vakuumpumpar.

Vill du ha rådgivning eller har du kanske frågor om just ert vakuumsystem? Tveka inte att kontakta oss!