Du visar för närvarande Uppsala blir Enköping!

Efter många år med verkstad och kontor i Uppsala ”plockar vi ner skylten”  för att flytta till nyrenoverade och mycket större lokaler. Low2High Vacuum beslutade under 2021 att verksamheten behöver få en geografiskt mer central placering i mellansverige. Enköping med sin slogan ”Sveriges närmaste stad” föll oss i smaken och vi flyttar in under Mars månad 2022. Enköping har på många sätt en idealisk geografisk position mellan Örebro och Stockholm längs med E18. Enköping ligger också bra placerat för att vår serviceupptagning i hela mälar-området med smidig anslutning till Sörmland och regioner längre söderut via Hjulstabron och väg 55.

Vi har redan bemanning på vårt nya filialkontor i Enköping med 1 servicetekniker (Nils Lundström) och 2 stycken tekniska säljare (Olle Floxgård, Jan Josefsson) och tanken är att vi skall bli fler i takt med att vi växer på orten.

Vi inreder successivt vår nya service-verkstad med separat mottagning för service-/reparationsärenden, verkstadsdel, lager samt utlämning och test innan utleverans. Men det tar lite tid att få ordning på allting, våra kunder och inkomna ärenden kommer självklart alltid i första hand och lagom till semestern hoppas vi att flytten är helt komplett och färdig.

Vi välkomnar våra kunder till vår nya ”hubb” i Enköping och bjuder in till en kaffe om ni har lust att komma förbi! 

I samband med vår flytt ifrån Uppsala kommer vi också succesivt avveckla vårt lokala 018-telefonnummer. Vi kommer ha kvar numret ett tag till, men framöver kommer all vår telefoni styras in emot vår centrala växel.

Du når oss framöver lättast genom 031-688470 eller via kontaktformuläret här på hemsidan!

Välkomna till våra nya lokaler i Enköping!