Om du arbetar inom livsmedelsindustrin så arbetar ni säkert långsiktigt med att göra er produktion så hållbar som möjligt för att minska ert fotavtryck på miljön.

Vi vill också vara med och hjälpa till på sådant vis som vi kan; genom att erbjuda produkter som motsvarar marknadens förväntningar. Produkter och lösningar som minskar påverkan av farligt avfall (olja) och dessutom på samma gång minska transporter för samma ändamål tycker vi är storartat!

cq5dam.web.600.600

Därför tycker vi att ni som tycker likadant eller varje fall börjar funderar i dessa banor, skall kika vidare på vår hemsida dedikerad till livsmedelsproduktion.

På sidan hittar du en mängd produkter som på ett eller annat sätt anpassats för livsmedelsproduktion eller helt och hållet utvecklats för att arbeta i denna tuffa miljö!

Vi vill gärna slå ett extra slag för vårt flaggskepp Novadry som höjer nivån rejält på flera punkter. Eller vad sägs om att aldrig mer behöva byta olja och filter på din vakuumpump? Läs mer på länken nedan, eller hör av dig till oss så kan vi berätta mer.